Faciliteiten De Garf

De Garf

6 zalen met flexibele inrichting

De Garf beschikt over 6 zalen. De eerste zaal links (zaal De Aar), bij binnenkomst, beschikt over 2 vaste biljarttafels. Daarnaast bevindt zich de grote zaal met podium (zaal Halm, zaal Stengel en podium Bloem), welke middels 2 flexibele wanden in 3 kleinere zalen te verdelen is. Achter het podium is een kleine spreekkamer/kleedruimte (zaal Spriet). En in de kelder is nog een grote ‘werk-’ruimte (zaal Bussel) waar diverse hobby-clubs gebruik van maken. Deze ruimte is permanent ingericht met 12 werktafels. De verschillende zalen en ruimten zijn door diverse verenigingen en bedrijven te reserveren.

Boven de Garf zijn woningen gevestigd. Daardoor is het niet mogelijk de grote zaal te huren door (muziek)verenigingen die versterkte muziek gebruiken.

Diverse voorzieningen

Voor de gebruikers in de Garf zijn er diverse voorzieningen. In de grote zaal is een licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Daarnaast kunt u gebruik maken van  microfoons, headsets, beamer en flapovers.

 

Bij de reservering kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook voor lunches, koffietafels en warm buffet kunt u bij de Garf terecht.

Ontvangstruimte met bar

De foyer is de ontvangstruimte van dorpshuis de Garf en is voorzien van een bar. De foyer is door iedereen te gebruiken om even een kopje koffie te drinken of om gezellig te kaarten. Het ligt centraal in het gebouw met gezellig uitzicht op de speelplaats van Kinderopvang 'De Schaepskooi' en gelegen aan de biljartzaal en de grote zaal.

Bijeenkomsten en voorstellingen

De grote zaal is voorzien van een  geluid- en lichtinstallatie en mobiele beamer met los scherm. Afhankelijk van uw wensen kan de zaal ingericht worden met alleen stoelen (200 plaatsen) of tafels en stoelen (140 plaatsen). 

De grote zaal met podium kan in 3 afzonderlijke ruimtes gesplitst worden middels flexibele wanden. De ruimtes zijn dan ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken als vergaderruimte of voor te dansen of zingen.

Het podium heeft een functionele oppervlakte van 7m breed x 4m diep en de hoogte ten opzichte van de zaal is 0,8m. De toneelgordijnen kunnen aan de voorkant handmatig worden geopend, het achterdoek is zwart. Aan de achterkant van het podium kan men naar de kleedruimten (De Spriet). 

Biljarten

In de biljartzaal staan 2 vaste biljarts welke iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag door de Gehandicapten Vereniging worden gebruikt. Naast biljarten is deze ruimte ook uitermate geschikt als vergaderruimte en cursusruimte. Men kan gebruik maken van een mobiele beamer. Door de flexibele wand is het mogelijk om de vergaderruimte af te schermen van de biljarts.

Vergaderruimte of cursusruimte tot 70 pers.

De Stengel is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 70 personen en is iets ruimer dan Vergaderzaal de Halm. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Stengel is het achterste gedeelte van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Halm.

Vergaderruimte of cursusruimte tot 50 pers.

De Halm is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 50 personen. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Halm is het voorste gedeelte van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Stengel en Vergaderzaal de Bloem (het podium).

Vergaderruimte of cursusruimte tot 40 pers.

De Bloem is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte tot maximaal 40 personen. Indien gewenst kan men de mobiele beamer gebruiken. Tevens is deze zaal ook zeer geschikt om met groepen te dansen of te zingen. De Bloem is het podium van de Grote zaal en door een flexibele wand gescheiden van Vergaderzaal de Halm.

Vergaderruimte met vaste inrichting

De Spriet is een spreekkamer of vergaderruimte voor kleine groepen tot 8 personen. De Spriet wordt ook als kleedkamer gebruikt bij toneeluitvoeringen. De ruimte heeft een vaste inrichting met een tafel en 8 stoelen.

Hobbyruimte met vaste inrichting

De Bussel is een vast ingerichte hobbyruimte welke is voorzien van speciale tafels. De ruimte wordt ook gebruikt voor muziekles. De Bussel is gelegen in de kelder maar wel voorzien van ramen naar buiten en via een vaste trap met invalidelift kan men via de foyer de ruimte betreden.

Faciliteiten de Garf

faciliteiten

Plattegrond de Garf

plattegrond

Tarieven de Garf

tarieven

Reserveer eenvoudig uw ruimte

calendar

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.