Locaties

De Garf in Zeeland

Samenzijn in een levendige omgeving. 

Dorpshuis de Garf is in 1996 gebouwd in het centrum van Zeeland.

9 zalen met flexibele inrichting

De Garf beschikt over 6 zalen. De eerste zaal links (zaal De Aar), bij binnenkomst, beschikt over 2 vaste biljarttafels. Daarnaast bevindt zich de grote zaal met podium (zaal Halm, zaal Stengel en podium Bloem), welke middels 2 flexibele wanden in 3 kleinere zalen te verdelen is. Achter het podium is een kleine spreekkamer/kleedruimte (zaal Spriet). En in de kelder is nog een grote ‘werk-’ruimte (zaal Bussel) waar diverse hobby-clubs gebruik van maken. Deze ruimte is permanent ingericht met 12 werktafels. De verschillende zalen en ruimten zijn door diverse verenigingen en bedrijven te reserveren.

 

Boven de Garf zijn woningen gevestigd. Daardoor is het niet mogelijk de grote zaal te huren door (muziek)verenigingen die versterkte muziek gebruiken.

Diverse voorzieningen

Voor de gebruikers in de Garf zijn er diverse voorzieningen. In de grote zaal is een licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Daarnaast kunt u gebruik maken van  microfoons, headsets, beamer en flapovers.

 

Bij de reservering kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook voor lunches, koffietafels en warm buffet kunt u bij de Garf terecht.

De Phoenix in Schaijk

Het bruisende hart van Schaijk.

De Phoenix is in 1991 gebouwd in het centrum van Schaijk, waar ook de bibliotheek is gevestigd.

8 zalen met flexibele inrichting.

De Phoenix beschikt over 8 zalen; een grote zaal met podium waarbij de zaal middels een flexibele wand uitgebreid kan wordt naar de foyer, hierdoor kunnen er ruim 1300 mensen binnen. Aan de voorkant bevindt zich duidelijk in het zicht de biljartzaal met 5 vaste biljarts. Rondom de foyer met bar bevinden zich 5 kleinere zalen en aan de voorkant bevindt zich ook nog de muziekzaal en vanwege de ‘doos in doos’ constructie is deze geluiddicht, zodat andere verenigingen geen hinder hebben van het geluid. Voor toneel- en dansuitvoering kunt u ook uitstekend in de Phoenix terecht, onder het podium bevinden zich 3 ruime kleedkamers en via beide zijkanten kunt u vanuit de kleedkamers het podium betreden.

Diverse voorzieningen

Voor de gebruikers in de Phoenix zijn er diverse voorzieningen, in de grote zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig,  daarnaast kan men gebruik maken van  microfoons/headsets, beamer of flapovers.

 

Bij de reservering kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook voor lunches, koffietafels of warm buffet kunt u bij de Phoenix terecht.

Locaties Dorpshuizen Landerd

locaties

Faciliteiten Dorpshuizen Landerd

faciliteiten

Tarieven Dorpshuizen Landerd

tarieven

Reserveer eenvoudig uw ruimte

calendar

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.