Tarieven

Tarieven

Stichting Dorpshuizen Landerd hanteert scherpe tarieven. Voor verenigingen bieden wij special verenigingstarieven aan. Bij de tarieven per locatie en per zaal of faciliteit. Wij zien uw reservering graag tegemoet.

Tarieven de Phoenix

Tarieven bij de Phoenix. Voor de diverse verenigingen en scholen in Landerd is er een speciaal 'vereniging'-tarief , voor bedrijven en gemeente geldt het 'commerciĆ«le'-tarief. 

Tarieven de Garf

Tarieven bij de Garf.     1 januari 2022 Voor het reserveren van een ruimte kunt U contact opnemen met Ria v Dieten. Van haar krijgt u de tarieven en welke ruimtes er beschikbaar zijn. 0486-453835 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Tarieven het Wapen van Reek

Tarieven bij het Wapen van Reek. Voor de diverse verenigingen en scholen in Landerd is er een speciaal 'vereniging'-tarief , voor bedrijven en gemeente geldt het 'commerciĆ«le'-tarief.    Bij de huur van de zaal is het gebruik van een whiteboard en/of microfoon gratis, wij verzoeken u wel uw wensen kenbaar…

Locaties Dorpshuizen Landerd

locaties

Faciliteiten Dorpshuizen Landerd

faciliteiten

Tarieven Dorpshuizen Landerd

tarieven

Reserveer eenvoudig uw ruimte

calendar

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.