Evenementen
dinsdag, 15 juni 2021 12:36

De eetkamer van Schaijk

Vanaf 30 juni starten we met De eetkamer van Schaijk. Voorheen was er het eetpunt bij de Wijers maar dat zal niet meer starten. In samenwerking met Zorgcooperatie Schaijk en de Phoenix word vanaf 30 juni een nieuw eetpunt opgestart.

De eetkamer van Schaijk.

Het eten word verzorgd door Carrousel Groen, dat is een onderdeel van BrabantZorg dat is gestart in de nieuwe hoeven.

Carrousel Groen is een plaats waar mensen met ondersteuningsvraag op basis van talenten en mogelijkheden een zinvolle daginvulling hebben.

Zij zorgen dat er elke week een heerlijk 3 gangen diner voor  €9.- voor u klaar staat. U heeft keuze uit 2 verschillende voorgerechten en 2 verschillende hoofdgerechten en een toetje.

Elke week zorgen gastvrouwen dat het eten bij u aan tafel word geserveerd zodat u met u tafelgenoten heerlijk kunt genieten van het diner.

Vanaf 12 uur wordt de maaltijd geserveerd.

Aanmelden voor deelname op woensdag, graag voor maandag 14.00 uur u keuze doorgeven. 

Telefoonnr. 0486463600 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen

januari 12, 2023

Origami, samen vouwen

in Evenementen
Wij nodigen jullie uit om gezellig samen origami te vouwen.Wij zorgen voor hapjes uit verschillende culturen en gaan samen met jullie een leuke middag maken. Alle leeftijden zijn welkom. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via de bar in het…
februari 04, 2022

Repair Cafe

in Evenementen
Scheerapparaat kapot? Heeft het tosti-ijzer kuren? Gooi het niet weg, maar breng het naar het Repair Café in Schaijk. Vanaf woensdag 16 februari kan iedereen elke twee weken tussen 10 en 12 uur in dorpshuis De Phoenix terecht met kapotte spullen om ze te…