Evenementen
zondag, 11 maart 2018 12:00

Zondag 11maart 12:00 uur Muzisconcert in de Phoenix

Muzis presenteert een dubbel concert in de Phoenix

Rolf van Meurs voor de pauze.

Het programma heeft als titel: Luigi Legnani & friends, rond de persoon Luigi Legnani. Rolf speelt niet alleen muziek van Legnani maar ook van zijn vrienden en tijdgenoten zoals Rossini, Giuliani en Paganini en vertelt daarbij verhalen, ondersteund door een visuele presentatie. Legnani was gitarist, componist en uitvinder van een nieuw type gitaar in de 19e eeuw. Rolf speelt dit concert op 3 type gitaren: twee 19e eeuwse gitaren en één moderne klassieke gitaar.

www.rolfvanmeurs.nl

Na de pauze Skverer (zang) en Alexandria Schultz (piano).

Ariana startte haar conservatorium opleiding aan het Fontys conservatorium met de vooropleiding klassiek muziektheater, gevolgd door de opleiding klassiek solozang en na 1 jaar klassiek muziektheater. Zij studeerde cum laude af en werd daarna aangenomen voor de opleiding “master of music”.

Ariana vertolkte al diverse rollen, zoals: Gabrielle uit “La Vie Parisienne”, Amore uit “Orfeo ed Euridice” en Adele uit “Die Fledermaus”.

Momenteel vormt zij een duo met de Finse pianiste Alexandria Schultz.

Alexandria studeerde in Finland bij Oleg Mantur. Momenteel doet zij haar Master-studie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten bij Jelena Bazova en Nicolas Callot.

Het concert vindt plaats in Schaijk(Pastoor van Winkelstraat 11) en begint om 12.00 uur. De entree bedraagt (inclusief een consumptie in de pauze) € 13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te bestellen op tel. nr. 0486 462 091.

Meer informatie over MuziS is te vinden op www.muzis.nl

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 12.00
  • Eindtijd: 14:00
  • Entree: € 13,00 , kinderen tot 15 jaar en CJP-houders € 2,50

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.