Evenementen
zaterdag, 03 maart 2018 20:00

Zaterdag 3 maart 2e Reekse Bierbelevenis in het Wapen van Reek

Tweede Reekse Bierbelevenis    EINS ZWEI DREI … PROST!

Begin oktober van het vorige jaar was het zover. Een beetje zenuwachtig stond de organisatie klaar voor 50 dorstige en hongerige deelnemers aan de Eerste Reekse Bierbelevenis. De avond was uitverkocht en alle deelnemers werden getrakteerd op acht verschillende speciaal bieren. Bo van Gaal had de bijpassende hapjes voorbereid en er waren leuke prijzen te winnen.

Aan het eind van de avond ging iedereen zeer tevreden naar huis en was het voor de organisatie duidelijk. Dit gaan we volgend jaar nog een keer doen!

Na een uitgebreide evaluatie hebben we besloten om de bierbelevenis dit keer een Duits tintje te geven. Iedereen kent wellicht het bekende Duitse Weizen, maar wat weet u nog meer over Duits bier? Wist u bijvoorbeeld dat als je elke dag een ander Duits biertje wilt drinken, je dan ongeveer 13 jaar nodig hebt om alles te proberen?

Op zaterdag 3 maart zullen we een selectie van Duitse Bieren schenken. Uiteraard voor Duits Bierliefhebbers, maar ook voor iedereen die wat meer wil leren over dit prachtige bierland. Bierliefhebbers uit Reek en omstreken zullen elkaar opnieuw vinden en nieuwe mooie bieren proeven, kennis delen en genieten van alles wat te maken heeft met Duits bier.

Deelname aan de Tweede Reekse Bierbelevenis kost € 22,50 per persoon. Deelnemers zullen een reis maken door Duitsland met de vele Duitse brouwerijen die ons buurland inmiddels rijk is. 

Tijdens elke ronde zullen er verschillende bieren naast elkaar gepresenteerd worden, samen met de uitleg van de ervaren vrijwilligers zullen de deelnemers niet alleen kunnen genieten van de verschillende smaken, maar zal de bierkennis van menig Reekse bierkenner op een hoger level worden gebracht.

Uiteraard zullen de verschillende rondes worden voorzien van typische Duitse bier hapjes, welke zullen worden gepresenteerd door de Reekse Bo van Gaal, bekend van foodblog “Chez Bo” en van horecagelegenheid “Onder Ons”. Alleen al vanwege de diversiteit in hapjes, zou u deze avond niet mogen missen.

Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een lekkere en vooral leerzame Bierbelevenis in Reek. De kaartverkoop voor deze mooie avond start op maandag 19 februari. Wederom zullen er maar 50 kaarten beschikbaar zijn voor deze avond, dus zorg dat je op tijd bent om een kaartje te reserveren.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandagavond 19 februari 19:00uur in Het Wapen van Reek!! Wees er snel bij OP = OP

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 20:00
  • Eindtijd: 01.00
  • Entree: €22,50

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.