Evenementen
zondag, 21 januari 2018 11:00

zondag 21 januari Muzis met viooliste Merel & pianiste Daniëlle in het Wapen van Reek

Violiste Merel Vercammen en pianiste Daniëlle Bourne brengen muzikale verhalen.

Merel won vorig jaar de tweede prijs bij de London Grand Prize Virtuoso Competition, en Daniëlle is onder andere bekend van het programma “Jonge mensen op weg naar het concertpodium”. Als duo brengen ze bij MuziS een prachtig programma rondom de bekende Franse dichter Paul Verlaine. Paul Verlaine had geen makkelijk leven, maar inspireerde vele componisten, zoals Claude Debussy. “De musique avant tout le chose”, was zijn devies, en de muzikale vertalingen van zijn gedichten staan dit concert dan ook centraal. Merel bespeelt een bijzondere Italiaanse viool gebouwd door A. Postacchini in 1820, haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Merel Vercammen - viool / Daniëlle Bourne - piano

Het concert vindt plaats in Reek  (Nieuw Heijtmorgen 20) en begint om 11.00 uur. De entree bedraagt (inclusief een consumptie in de pauze) € 13,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of te bestellen op tel. nr. 0486 462 091.

Meer informatie over MuziS is te vinden op www.muzis.nl

 

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 11:00
  • Eindtijd: 13:00
  • Entree: € 13,= (CJP en kinderen € 2,50)

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.