Evenementen
zondag, 04 februari 2018 14:30

zondag 4 februari 14.30uur huldiging Landerdse sportkampioenen in de Phoenix

Meld Landerdse sportkampioenen van 2017 aan!

De eerste aanmeldingen voor de Landerdse sportkampioenen van 2017 komen binnen. Toch bestaat het vermoeden dat er in Reek, Schaijk en Zeeland veel meer mensen en teams zijn die dit kalenderjaar op sportief gebied succes hebben gehaald: een kampioenschap, een podiumplaats of een bijzondere prestatie. De gemeente Landerd wil hen graag huldigen, zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Meld deze sporters daarom vandaag nog aan.

De huldiging voor de Landerdse sportkampioenen staat gepland voor zondag 4 februari. Er is aandacht voor volwassenen met een podiumplaats op nationale en internationale toernooien, maar ook alle jeugdkampioenen worden in het zonnetje gezet. Daarom worden verenigingen met klem verzocht hun jeugdteams door te geven die kampioen zijn geworden. Verder vindt de uitreiking plaats van de titels sporter en sportploeg van het jaar. De Landerd SpoRtZO Prijs is bedoeld voor een bijzondere en sportieve prestatie of initiatief.

Aanmelden
De reeds aangemelde teams en personen worden voorgesteld via de facebookpagina Landerd Sportkampioenen. Mis je daarop nog iemand? Laat het dan voor 10 december weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het zou jammer zijn als iemand over het hoofd wordt gezien. Neem bij vragen contact op met Maarten Hoevenaars via 06-46346234.

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 14:30 uur
  • Eindtijd: 18:00 uur
  • Entree: gratis

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.