Evenementen
woensdag, 04 oktober 2017 15:00

Woensdag 4 oktober 15:00uur Theaterspoor in de Phoenix

Mannetjes met plannetjes 2+

Door Ana Lozica/ Onder Het Buro

Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes…De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje.

“Wat fijn dat jullie mijn vogeltje hebben gevonden! Ik kan er niet meer voor zorgen en daarom moeten jullie dat voor me doen. Liefs, Oma. PS: wat je ook doet, laat de vogel niet uit de kooi!” De plannetjes van de mannetjes veranderen! Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel! Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen? Niet uit de kooi laten zegt oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet? De mannetjes gaan aan de slag. ‘Mannetjes met Plannetjes’ is een totaalbeleving voor de hele familie. De voorstelling wordt aangevuld met een speeltuin in de foyer en een prachtig prentenboek. Een peutervoorstelling die voor de hele familie een waanzinnig leuke middag uit is! Zeker voor wie het boek ‘Sssst. We hebben een plan’ kent…

Regie & concept: Ana Lozica; coaching: Daniël van Klaveren (Toneelmakerij); spel: José Montoya, Boyd Demmenie Grund en Sharon van Wageningen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 15:00 uur
  • Eindtijd: +/- 16:00 uur
  • Entree: € 4,=

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.