Evenementen
zondag, 26 november 2017 13:30

Zondag 26 november Sinterklaas intocht in het Wapen en de Phoenix

Sinterklaas intocht 

In Het Wapen van Reek worden alle kinderen om 13.30uur verwacht, daar gaan alle kinderen een zelfgemaakt cadeau knutselen voor de Sint. Je mag thuis natuurlijk ook alvast een fesstvlaggetje versieren. Op de facebookpagina van Het Wapen zijn meerdere ontwerpen te vinden die je thuis kunt uitprinten.

Het feest zal om 14.30uur losbarsten. Om er een swingende boel van te maken, worden kinderen van groep 0 tot en met groep 5 uitgenodigd een optreden te verzorgen voor Sinterklaas. Probeer met zoveel mogelijk mensen samen te doen, zodat er voldoende tijd is om iedereen die dat wil op het podium te krijgen. Doe samen een feestelijke dans of zing een prachtig lied. Opgeven kan bij de OptreedPiet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vorig jaar heeft de Sint enorm genoten van alle selfies die jullie hem hebben gestuurd. Ook dit jaar is het leuk om hem daarmee te verrassen. Stuur een orginele feestselfie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verdere informatie over de Sinterklaas intocht in de Phoenix volgt later op de website.

Aanvullende informatie

  • Aanvangstijd: 13:30
  • Eindtijd: 17:00
  • Entree: geen entree

Contact algemeen

Stichting Dorpshuizen Landerd

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Openingstijden

Alle drie de dorpshuizen in Landerd zijn op verzoek van de gebruikers van 8.00uur tot 24.00 uur 7 dagen in de week geopend.